Razsmernik AXPERT za hitro in enostavno namestitev

Razsmernik Axpert združuje v eni napravi čisti sinusni razsmernik, solarni regulator polnjenja in polnilec.

Razsmernik AXPERT združuje v eni napravi naslednje funkcije: čisti sinusni razsmernik, solarni regulator polnjenja in polnilec. Tako omogoča tudi polnjenje akumulatorjev z električnim agregatom.

Če je nameščen v solarnem sistemu, ki je povezan z  omrežno napetostjo, pa omogoča tudi avtomatski priklop iz enega vira energije, na drugega.

Bistvene prednosti hibridnega razsmernika AXPERT so nizka cena ter enostavna in hitra montaža ter uporabniku prijazne nastavitve delovanja.

V naši prodajalni na Brnčičevi 29 v Ljubljani, imamo demonstracijski solarni sistem z močjo 480W. Obstoječe štiri naprave (na drugi sliki) - MPPT solarni regulator, LCD prikazovalnik, sinusni razsmernik in polnilec akumulatorjev, smo zamenjali z hibridnim razsmernikom AXPERT 3kW.

Poleg tega, da je bila namestitev razsmernika izredno hitra, je AXPERT skoraj za polovico cenejši, v primerjavi z zamenjanimi elementi.

Solarni sistem smo priključili tudi na omrežno napetost, za primer dolgotrajnega slabega vremena pozimi. Razsmernik AXPERT upravlja celoten solarni sistem brezhibno.

Oglasite se pri nas in si oglejte enostavnost in funkcionalnost delovanja razsmernika AXPERT. Kupite ga, ne bo vam žal!

 

 

Razsmernik AXPERT za hitro in enostavno namestitevRazsmernik AXPERT za hitro in enostavno namestitev

Razsmernik AXPERT za hitro in enostavno namestitevRazsmernik AXPERT za hitro in enostavno namestitev

Obdobje izvedbe projekta: november 2012

Naša spletna trgovina!

Ponudbo sončnih celic in vseh ostalih elementov za gradnjo sončne elektrarne pa si oglejte v naši Spletni trgovini s sončno energijo.

Vstopite »