Zadnji projekti

Sončne celice v otočnih solarnih sistemih - Velog d.o.o.

Sončne celice, ki sončno energijo pretvarjajo v elektriko, smo dodali h klasičnim virom energije.

Že več kot 20 let smo prisotni na slovenskem trgu z ponudbo vseh vrst baterij,akumulatorjev in polnilcev za akumulatorje. Klasičnim virom energije dodajamo še obnovljive vire kot so sončne celice,vetrne turbine itd.

Naša ponudba je usmerjena na samostojne solarne sisteme, ki so zanimivi zlasti za vikende,v navtiki,caravaningu,kot solarni polnilci akumulatorjev,za solarno cestno razsvetljavo,podporo komunikacijam,parkirni avtomati in še marsikaj.

Spletna stran nudi osnovne razlage pojmov otočnih solarnih sistemov. Vse solarne proizvode pa si lahko ogledate in kupite v naši Spletni trgovini z energijo, ali pa nas obiščite v naši maloprodajni trgovini v Ljubljani na Brnčičevi 29. Za vas smo pripravili solarne komplete po zelo sprejemljivih cenah,seveda pa bomo radi prisluhnili tudi vašim zahtevam in željam.

Na spletni strani objavljamo nekatere zanimive solarne projekte, ki so jih realizirali naši kupci solarnih proizvodov. Če menite, da bi bil vaš solarni projekt zanimiv za objavo, nas kontaktirajte. Za objavljene projekte nudimo pri nakupu dodaten popust.

Pri pripravi spletne strani smo uporabili javna in interna gradiva:

- proizvajalca solarnih modulov Sinodeu in Suoyang

- firme Steca - proizvajalca solarnih regulatorjev in razsmernikov

- grupacije Exide, ki proizvaja tudi solarne akumulatorje

- Slovenski portal za fotovoltaiko

- European Commission- Joint research center

OPOZORILO!

Objavljeno gradivo na spletni strani www.energija-solar.si nudi le osnovne razlage v zvezi z otočnimi solarnimi sistemi. Vse samo-graditelje solarnih sistemov opozarjamo, da lahko solarni moduli in akumulatorji ter ostali elementi solarnega sistema, če so nestrokovno vgrajeni in neustrezno povezani z električnimi uporabniki,povzročijo požar in resno škodo.

Pred montažo solarnih sistemov se posvetujte z zato usposobljenim strokovnjakom ali mu prepustite namestitev.

Odpadni akumulator je treba vrniti v recikliranje.Velog d.o.o. ima državno koncesijo za zbiranje odpadnih akumulatorjev.Če nam boste ob nakupu novega akumulatorja, vrnili odpadni akumulator, vam bomo ponudili popust.

Podjetje