Sončne celice v otočnih solarnih sistemih - Velog d.o.o.

Sončne celice, ki sončno energijo pretvarjajo v elektriko, smo dodali h klasičnim virom energije.

Že več kot 30 let smo prisotni na slovenskem trgu z ponudbo vseh vrst baterij,akumulatorjev in polnilcev za akumulatorje. Klasičnim virom energije dodajamo še obnovljive vire kot so sončne celice,vetrne turbine itd.

Naša ponudba je usmerjena na otočne sončne elektrarne, ki so zanimive zlasti za vikende, v navtiki, caravaningu, kot solarni polnilci akumulatorjev,za solarno cestno razsvetljavo, podporo komunikacijam, parkirni avtomati in še marsikaj.

Spletna stran nudi osnovne razlage pojmov otočnih sončnih elektrarn. Vse solarne proizvode pa si lahko ogledate in kupite v naši Spletni trgovini z energijo, ali pa nas obiščite v naši maloprodajni trgovini v Ljubljani na Brnčičevi 29b. Za vas smo pripravili solarne komplete po zelo sprejemljivih cenah,seveda pa bomo radi prisluhnili tudi vašim zahtevam in željam.

V zadnjem času nudimo tudi omrežne sončne elektrarne, vendar prvenstveno z baterijami. Naš cilj je, da se solarna energija porabi v čim večji meri tam, kjer se ustvari. Poleg baterij, lahko hranimo energijo tudi v vodi, zato je del naše ponudbe usmerjeno tudi na to področje. 

Na spletni strani objavljamo nekatere zanimive solarne projekte, ki so jih realizirali naši kupci solarnih proizvodov. Če menite, da bi bil vaš solarni projekt zanimiv za objavo, nas kontaktirajte. 

Pri pripravi spletne strani smo uporabili javna in interna gradiva:

- proizvajalca solarnih modulov Sinodeu, Bluesun

- firme Steca, Epever, Srne Solar - proizvajalce solarnih regulatorjev in razsmernikov

- grupacije Exide in Ritar, ki proizvajata tudi solarne akumulatorje

- Slovenski portal za fotovoltaiko

- European Commission- Joint research center

OPOZORILO!

Objavljeno gradivo na spletni strani www.energija-solar.si nudi le osnovne razlage v zvezi z otočnimi solarnimi sistemi. Vse samo-graditelje solarnih sistemov opozarjamo, da lahko solarni moduli in akumulatorji ter ostali elementi solarnega sistema, če so nestrokovno vgrajeni in neustrezno povezani z električnimi uporabniki,povzročijo požar, poškodbe in resno škodo.

Pred montažo solarnih sistemov se posvetujte z zato usposobljenim strokovnjakom ali mu prepustite namestitev.

Naša spletna trgovina!

Ponudbo sončnih celic in vseh ostalih elementov za gradnjo sončne elektrarne pa si oglejte v naši Spletni trgovini s sončno energijo.

Vstopite »