Faq

Namestitev solarnega kompleta je videti enostavna in ga bomo postavili sami

Namestitev solarnega kompleta z enim 20W, 50W ali 100W solarnim modulom, kje je le nekaj 12V porabnikov, je res enostavna, če sledite navodilom, ki so priložena izdelkom.

Namestitev solarnega sistema z enim ali večimi solarnimi moduli 300W, pa nikakor ni enostavna. V takšnih solarnih kompletih so navadno tudi razsmerniki, ki pretvarjajo enosmerni v izmenični tok. Opraviti imamo z elektriko, ki je enaka omrežni.

Zato svetujemo vsem kupcem, da pri namestitvi solarnih kompletov, poiščejo pomoč zato usposobljenega strokovnjaka in naj se ne zanašajo na priučene "strokovnjake". Popravljati napake drugih, je navadno dražje, kakor sama namestitev.

Če želite, vam lahko predlagamo monterja, ki pozna solarne sisteme. Na voljo pa je tudi plačljiva telefonska pomoč strokovnjaka, s katerim se je treba vnaprej dogovoriti.

Kupce vnaprej opozarjamo, da pri montaži solarnih kompletov ne bomo dajali telefonskih navodil in nasvetov, saj ne moremo prevzeti odgovornosti za morebitne nesporazume, katerih posledica bodo okvare ali še kaj hujšega.

Naša spletna trgovina!

Ponudbo sončnih celic in vseh ostalih elementov za gradnjo sončne elektrarne pa si oglejte v naši Spletni trgovini s sončno energijo.

Vstopite »